مواد لازم برای تهیه مرغ شکم پر مازندرانی :
سبزی معطر ( گشنیز،جعفری،برگ سیر تازه ) |
400 گرم |
پیاز رنده شده متوسط |
1 عدد |
گردو پودر شده |
100 گرم |
رب انار |
2 قاشق سوپخوری |
نمک و فلفل و ادویه |
به میزان لازم |
زعفران دم شده |
به میزان لازم |
مرغ |
1 عدد ( 1/5 کیلو گرم ) |
آلو |
10 تا 15 عدد |
زرشک |
3 قاشق سوپخوری |
طرز تهیه مرغ شکم پر :
پیاز رنده شده را تفت می دهیم تا کمی طلایی بشود بعد سبزی خرد شده را اضافه کرده کمی تفت می دهیم، آلو خرد شده و زرشک را اضافه کرده نمک و فلفل و ادویه را اضافه می کنیم، رب انار را اضافه می کنیم و بعد گردو را اضافه می کنیم، تمامی مواد را خوب مخلوط کرده درون شکم مرغ را با این مواد پر کرده و آن را می دوزیم، مرغ را درون روغن سرخ کرده و با چند عدد آلو و کمی آب می گذاریم بپزد.
:: بازدید از این مطلب : 447
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1